• Paul Arlman (1946) studeerde rechten, economie en internationale betrekkingen en was werkzaam bij het Ministerie van Financiën, laatstelijk als directeur bij de Internationale directie. Hij was Bewindvoerder bij de European Investment Bank en de Wereldbank waarna hij in 1990 benoemd werd tot Algemeen Secretaris van de Vereniging voor den Effectenhandel (de Beurs) en vervolgens bij de Federatie van Europese Beurzen te Brussel. Hij was de initiatiefnemer voor en lid van de eerste Commissie Corporate Governance (Commissie Peters). Na zijn pensionering was hij onder meer Voorzitter van Transparency Nederland, van Plan international en bestuurslid van de VEB (Vereniging van effectenbezitters).
  • Hugo Brunsting: Hugo Brunsting is met zijn 39 jaar de jongste van deze raad. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen met een Msc Change Management. Hij startte zijn carrière als management trainee bij Pon Holdings om daar verder te groeien. Na negen jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Learning en Development binnen Ormittalent waar hij als trainer en coach bouwt aan talent en leiderschap. Met zijn vrouw en drie kinderen woont hij in Bussum.
  • Cees van Dam: Cees van Dam is hoogleraar aansprakelijkheidsrecht en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan King’s College Londen en de Universiteit Maastricht. Hij studeerde in Rotterdam en Utrecht en promoveerde cum laude in Utrecht. Hij werkte bij het Ministerie van Justitie en was hoogleraar aan de Vrije Universiteit. Daarna was hij onderzoeker bij het British Institute of International and Comparative Law in Londen, onder andere op het gebied van financieel toezicht. In de afgelopen jaren publiceerde hij onder meer over de zorgplicht van banken en toezichthouders, en was hij lid van de Monitoringscommissie van het SER Bankenconvenant.
  • Johan Graafland: Prof. dr. Johan Graafland (1960) studeerde economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en theologie aan de Universiteit van Utrecht. Van 1986 tot 2000 was hij werkzaam als econoom bij het Centraal Planbureau. Hij is sinds 2000 hoogleraar ‘Economie, Onderneming en Ethiek’ bij Tilburg University. Hij is gespecialiseerd in onderzoek naar de ethiek van de markt, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de relatie tussen economie en religie. Hij is o.a. lid van de Raad van Toezicht van de Protestantse Theologische Universiteit en het curatorium van de Stichting Christelijke Filosofie.
  • Marianne van Kimmenade: Marianne van Kimmenade is registeraccountant en heeft 31 jaar als accountant/partner in de controlepraktijk van Ernst & Young gewerkt. Zij is 2,5 jaar werkzaam bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) op het onderwerp fraude. Daarnaast is zij sinds 2,5 jaar lid van de Raad van Toezicht en voorzitter van de audit commissie van Hivos.
  • Romée Lubbers: Romée Lubbers was advocaat van 1972 tot 2016, sociale advocatuur. Adviseur sectie wonen Rechtswinkel Amsterdam. Vanaf eind jaren negentig opleiding tot scheidingsmediator en als zodanig werkzaam. Vanaf 2003 uitsluitend advocaat en/of mediator op het terrein van het familierecht. Jarenlange bestuursfuncties bij de Blankenbergstichting (maatschappelijk werk Amsterdam-centrum) en Blijf van m’n Lijf.
  • Andreas Reigersman: Andreas Reigersman heeft een langdurige bancaire ervaring bij ING Groep, Triodos Bank en Van Lanschot Kempen. Hij is bestuurder van twee organisaties voor maatschappelijk en zorgvastgoed. Daarnaast is hij adviseur bij een duurzame vermogensbeheerder en o.m. bestuurlijk of als toezichthouder actief bij zorgaanbieders, vermogensfondsen en landgoederen.

Alle laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsitems over onze stichting sinds onze oprichting.

Adres

Stichting Certificaathouders Triodos Bank
Oude Buizerdlaan 38
2566 PW Den Haag

E-mail

info@stichtingcertificaathouderstriodosbank.nl

Twitter

  twitter.com/triodos_bank

Bankrekening

Stg Certificaat Triodos Bank
NL17 INGB 0675 5948 20
BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel

KvK-nummer 85822604