Aanmelden bij de stichting

Hoe kan ik me aanmelden bij de stichting?

U kunt zich aanmelden via deze link.

Mocht dat om de een of andere reden niet lukken, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en het aantal certificaten.

Waarom wordt bij aanmelding gevraagd het aantal certificaten op te geven?

Bij het organiseren van een goede onderhandelingspositie ten opzichte van de Triodos Bank (tegenmacht), hoort ook de macht van het getal. We willen graag dat zoveel mogelijk certificaathouders met zoveel mogelijk certificaten zich bij ons aansluiten, zodat de Triodos Bank ons wel als een serieuze gesprekspartner moet accepteren, en dat we – als het moet – de mars door de instituties (AFM, Ondernemingskamer) of gerechtelijke procedures in gang kunnen zetten.

Vandaar de vraag ons ook te laten weten hoeveel certificaten in uw bezit zijn. U kunt uiteraard rekenen op een vertrouwelijke behandeling. (Zie de privacy verklaring onder aan onze website.)

Moet ik de cijfers achter de komma vermelden?

Nee. Bij het aantal certificaten, zoals vermeld door de Triodos Bank op uw jaaropgave, staat een getal voor en een getal achter de komma. Vult u alstublieft alleen het getal voor de komma in. Voorbeeld: vermeld aantal is 1196, 254. U vult dan in: 1196.

Waarom wordt een bijdrage gevraagd?

We hebben er om administratieve redenen voor gekozen om in eerste instantie aan iedereen die zich bij de stichting aanmeldt een vrijwillige bijdrage te vragen. Op de aanmeldpagina kunt u kiezen welk bedrag uw voorkeur heeft. De bijdrage is een tegemoetkoming voor kosten zoals juridisch advies, bouw en onderhoud van de website, organiseren van bijeenkomsten, etc. Bestuursleden van de stichting, de leden van de Raad van Advies en de vrijwilligers die achter de schermen meehelpen ontvangen geen honorering.

Wat is het bankrekeningnummer van de stichting?

Stg Certificaat Triodos Bank
NL17 INGB 0675 5948 20
BIC: INGBNL2A

Waarom heeft u een bankrekeningnummer geopend bij de ING?

We hebben voor de ING gekozen omdat de ASN stichtingen niet de gelegenheid geeft om een betaalrekening te openen ('Het is voor een vereniging of stichting niet mogelijk om een ASN-betaalrekening te openen' zegt de website van de ASN), én omdat de ING bereid was om ons snel te assisteren.

Waartoe verplicht ik me als ik me bij de stichting aansluit?

Er is van uw kant geen enkele juridische verplichting, al verwachten wij wel dat u de gevraagde bijdrage van € 25,- (meer mag ook!) overmaakt. U bent ook van harte uitgenodigd om als vrijwilliger ondersteuning te verlenen, maar ook dat is in geen enkel opzicht een verplichting. De volgende werkgrepen zijn actief binnen de stichting: secretariaat (administratie); juridische werkgroep; werkgroep alternatieven; werkgroep communicatie, PR en publiciteit.

Kunnen buitenlandse certificaathouders zich aanmelden bij de stichting?

Buitenlandse certificaathouders zijn van harte welkom! Inmiddels zijn er ook initiatieven om Belgische en Spaanse certificaathouders te organiseren. Zodra daarover meer bekend is zullen wij daarover informatie uitsturen.

Gaat u de website in het Spaans, Engels, Frans en/of Duits vertalen?

Nee, die intentie hebben we niet. Het is met Google Translate tegenwoordig vrij eenvoudig om zelf de tekst om te zetten naar andere talen.

Alle laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsitems over onze stichting sinds onze oprichting.

Adres

Stichting Certificaathouders Triodos Bank
Zwanenven 4
5645 KR Eindhoven

E-mail

info@stichtingcertificaathouderstriodosbank.nl

Bankrekening

Stg Certificaat Triodos Bank
NL17 INGB 0675 5948 20
BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel

KvK-nummer 85822604