Op maandag 10 april 2023 zond AVROTROS op NPO2 het programma RADAR uit, met daarin als openingsonderwerp de situatie rond de certificaten Triodos Bank. In de uitzending traden enkele gedupeerde certificaathouders op, de voorzitter van het bestuur van onze Stichting, Fons van der Velden en een externe deskundige, prof. Arnoud Boot. Ook is Henk Nijboer, lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, in een studiogesprek geïnterviewd door Antoinette Hertsenberg.

Wie de uitzending alsnog wil zien (ruim 18 minuten), kan dat doen via deze link. Het volledige interview van RADAR met prof. Boot is hier te zien (45 minuten). In dit interview komen o.m. zijn visie op de ontstaansgeschiedenis van de problematiek rondom de certificaten en op mogelijke rechtszaken aan de orde.

Triodos Bank wilde helaas niet meedoen aan de uitzending. De bank heeft wel schriftelijk gereageerd bij RADAR. Dat geldt ook voor de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandse Bank. Deze reacties zijn hier te lezen.

Tweede Kamerlid Henk Nijboer heeft na de uitzending schriftelijke vragen gesteld aan de minister van Financiën. Volg deze link voor die vragen.

Alle laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsitems over onze stichting sinds onze oprichting.

Adres

Stichting Certificaathouders Triodos Bank
Zwanenven 4
5645 KR Eindhoven

E-mail

info@stichtingcertificaathouderstriodosbank.nl

Bankrekening

Stg Certificaat Triodos Bank
NL17 INGB 0675 5948 20
BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel

KvK-nummer 85822604